06 80 223 223

Betegszervezetek

Lépjünk, hogy léphessenek

 

A fogyatékossággal élő gyermekekért és családjaikért – Küldetésünk az országban élő központi idegrendszeri sérült gyermeket nevelő családok támogatása. A sérült gyermeket nevelő családok érdekképviselete. Adományt gyűjtünk rászoruló családoknak, támogatjuk gyermekek külföldi kezelését.

Budapesti Korai Fejlesztő Központ

 

Minden gyermek különleges emberi lény, aki a saját egyéni módján növekszik és fejlődik. Néhány gyerek később éri el a fejlődés mérföldköveit, mint társai. A Budapesti Korai Fejlesztő Központ az ő megsegítésükre jött létre.

Kacifántos Gyerekeink Mosolyáért Alapítvány

 

Elsődleges célunk a halmozottan illetve enyhén fogyatékos gyermekek, fiatal felnőttek nappali ellátása, fejlesztése, szinten tartása. Egy speciális fejlesztő, nevelő nappali oktatási intézmény létrahozása, fejlesztőpedagógusok, konduktorok, gyógytornászok, gyógypedagógiai segítők közreműködésével.

Gézengúz Alapítvány

 

Évente több mint kétezer gyermeknek segítünk. Többségük koraszülöttként vagy sérüléssel érkezett a világra, szüleik a kórházból hazatérve, szakorvosi beutalóval keresik meg a Gézengúz Alapítványt.
Sok olyan család is érkezik hozzánk, akik aggódnak gyermekük megfelelő fejlődése miatt, vagy szeretnének részt venni fejlesztő és tehetséggondozó foglalkozásain valamelyikén.
Az alapítvány koragyermekkori intervenciós hálózatában a gyógyítás, a fejlesztés és a tehetséggondozás komplex, egymásra épülő egységet alkot, így minden gyermek megkapja azt a segítséget, amire szüksége van.